.st0{fill:#FFFFFF;}

Annette Rana Petersen 

Annette Rana Petersen

En nat, da nytårsraketterne fløj mig om ørerne, hørte jeg pludselig en stemme fra mit indre. Det ene ord efter det andet dukkede op. Det var mine barndomserindringer, der væltede frem.

Jeg skrev dem ned og har senere lavet dem til fortællinger. Jeg fortæller gerne på sønderjysk – med både bid og humor. Jeg fortæller også om særlige sider af mit kvindeliv og indimellem fortæller jeg små historier, som andre har skrevet. Jeg kan også finde på at lyve…lidt….

Jeg er i øvrigt vært på Story Slam på Teater Katapult.


Tags

Østjylland


Gør noget godt for dig selv i dag

Bliv medlem af Fortællere i Danmark

Måske kan du også være interesseret i disse?

Studenterjob

Studenterjob
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}