.st0{fill:#FFFFFF;}

Seminar om fortælling i skolen 

2. maj 2024 er der dagsseminar for folk med interesse for fortælling i skolen. Seminaret afholdes på Den Frie Lærerskole i Ollerup

Find invitation og program nederst på denne side

Arbejdsgruppen Fortælling i Skolen under FIDA inviterer til et seminar hvor alle interesserede kan være med til at finde svaret på spørgsmålet: “Hvordan spreder vi det gode budskab?” Det gode budskab er kort og kort, at den levende mundtlige fortælling hører hjemme i folkeskolen og skal prioriteres.

Efter første del af pilotprojektet “Svendborg som fortællende kommune”, hvor fortællere fra Svendborg Fortælleværksted har fortalt på flere årgange på 3 skoler og er blevet fulgt af et lille forskningshold fra Syddansk Universitet, er det tid at samle op. Hvad har vi lært? Hvordan bringer vi det videre?

Lektor, ph.d Tina Høeg holder oplæg om mundtlighed i skolen og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og tid til debat.

Seminaret vil desuden have oplæg fra skoleledere samt fra fortællere med stor erfaring i fortælling i skolen, også erfaring der ligger udenfor pilotprojektet i Svendborg.

Du kan læse mere om projektet i Svendborg samt flere spændende artikler om fortælling i skolen her: Fortælling i skolen – Fortællernes Landsforening (fortaellereidanmark.dk)

Arbejdsgruppen Fortælling i Skolen er: Hanne Kirk, lektor på Den Frie Lærerskole, Jesper la Cour, Det fortællende Teater, og Pia Sigmund, tidligere lærer og historiker.

Det koster 300,- kr at deltage. Tilmelding senest 19. april 2024. Se i invitationen nedenfor, hvordan du melder dig til.


Tags


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gør noget godt for dig selv i dag

Bliv medlem af Fortællere i Danmark