Rundt om Blixen: Cafeaften i Helsingør torsdag 17. september

0  comments

Fru Blixen flytter for en aften fra Rungstedlund til Helsingør, hvor man på Lagoni Kaffebar kan stifte bekendtskab med noget af Karen Blixens egen historie og naturligvis, tilføjer arrangørerne, flere af Karens Blixens helt fantastiske fortællinger.

Kenyakaffe fra Blixens risteri

Michael Lagoni vil riste Kenyakaffe på det originale kafferisteri, der oprindeligt havde plads netop på Rungstedlund. Til kaffen serveres Karen Blixens yndlingskage, og mens man nyder dette lille udvalgte traktement, kan man læne sig tilbage og lytte til historier i den gamle Story Tellers ånd.

Hvis man ønsker at supplere oplevelsen med en let sjus fra savannen, kan sådan en naturligvis tilkøbes, fortælles det.

Professionel gæstefortæller

En rutineret og gennem mange år professionel historiefortæller, Jens Peter Madsen fra Fyn, er aftenens gæstefortæller. Sammen med de to lokale Køkkenfortællere, Lisa Riiser og Lars Schønfeldt, giver Jens Peter Madsen eksempler på fortællinger, som Karen Blixen har ladet sig inspirere af.

Man vil også høre fortolkninger af Karen Blixens egne noveller og en historie, der ikke er fra Karen Blixens eget repertoire, men som er inspireret af hendes nok mest berømte gæstebud.

Først til mølle

Historiefortælleaftenen er torsdag d. 17. september kl. 19-21. Det koster 100,- kr. inkl. kaffe og kage at komme med rundt om Blixen. Pga. Corona er pladsen begrænset til 30 gæster, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Billetter kan købes www.billetto.dk, rollingstoriesdk@gmail.com – tlf. 21696800


Tags


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}