.st0{fill:#FFFFFF;}

PLACES – Erasmus+ projekt om udvikling af læringsmateriale for 8-14 årige 

Fortælletid.dk er en af de danske partnere og drivende kræfter i et spændende ERASMUS+ projekt ved navn PLACES.

Med projektet udvikles et spritnyt inkluderende og involverende læringsmateriale til grundskolens elever i alderen 8-14 år. Materialet skal give lærere masser af muligheder for og ideer til at arbejde med historiefortælling og playful learning i deres undervisning. Det tematiske omdrejningspunkt er Verdensmål 3, 4 og 10 om hhv. sundhed, kvalitetsuddannelse og mindre ulighed, her med særligt fokus på trivsel, samarbejde og inklusion, men materialet vil på sigt også kunne bruges til undervisning i alle andre emner.

Historierne til projektet og vejledninger til arbejde med historiefortælling er udviklet af Fortælletid.dk, mens det øvrige læringsmateriale er udviklet af Designskolen i Koldings eksperter i Playful learning. Udviklingen er sket i tæt samarbejde med Schools for Health in Europe netværket, Universitá degli studi Milano-Bicocca (Italien), Institouton Ygeias Tou Paidiou (Institut for Børnesundhed, Grækenland) og Haute Ecole de Namur-Liège-Luxembourg (Belgien).

Materialet kommer til at bestå af

  • online historier til skabelse af debat og læring om verdensmålene.
  • en samling af legende og engagerende læringsaktiviteter.
  • tips og vejledning til i at arbejde med historiefortælling som en del af undervisningen generelt.

Al materialet findes snart på både dansk, engelsk, fransk, græsk og italiensk og i anden halvdel af 2024 skal det testes af lærere i de fire deltagende lande inden en endelig finpudsning.

Hvis du er lærer og måske gerne vil være med til at teste materialet, kan du frem til d. 10. maj 2024 melde dig til en online introduktion på følgende link: https://www.play-2-learn.eu/places-home/be-a-part-of-places-dansk-tilmelding/

PLACES - Erasmus+ projekt om udvikling af læringsmateriale for 8-14 årige 1

Om PLACES

Det overordnede mål med PLACES projektet (Playful LeArning and storytelling that Create Engagement for the SDG’s among children and young people) er at understøtte implementeringen af FN’s verdensmål i en europæisk kontekst og udbrede viden om hvordan historiefortælling og playful learning kan bruges i undervisningen til at skabe engagement, deltagelse og glæde i klassen.
PLACES er medfinansieret af Den Europæiske Union.


Tags


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gør noget godt for dig selv i dag

Bliv medlem af Fortællere i Danmark