FIDA Podcast – månedens fortæller

FIDA præsenterer den nye månedens fortæller-podcast! En podcast, der hver måned bringer en ny fortælling fra en af FIDAs fortællere.

Allerede nu er de første fire fortællinger, leveret af Helle Arnfred, Steiner, André Andersen og Lise Marie Nedergaard, online og klar til lytning.

Stor tak til de 16 fortællere, som har bidraget med historier, samt til Trine Thorendal, som har speaket og færdigproduceret podcasten!

Med podcasten ønsker vi at vise, hvor stor og forskelligartet den mundtlige fortælling er i Danmark – og forhåbentlig får flere af jer fortællere med tiden mod på at bidrage med en historie på denne nye digitale platform!

Kontakt Thomas Kirk, thomas-kirk@live.com / tlf. 2920 8409 hvis du har spørgsmål eller ønsker at bidrage med en historie.

Podcasten kan findes i linket eller i dit foretrukne podcastprogram på computer eller telefon.

Rigtig god fornøjelse

https://fidapodcast.podbean.com/?fbclid=IwAR1hy5vUuks7yKGJ1LaaJw5Nnz5KliyuhZ3vr30bRU6JRtnuFKczTQ3uHzA


#4 Helle Arnfred

Helle har som dramalærer undervist i fortælling på Herning Højskole i 15 år. Siden 1997 har hun selv været freelance fortæller på højskoler, sognehuse, m.v. og ledet Ry Fortællekreds siden 2001.

#3 André Andersen

Fortælling af André Andersen er fortalt live på BestTellerscenen i København, nordens eneste stationære scene for storytelling.

André Andersen har i gennemsnit 160 LIVE performances og er, sammen med Kasper Sørensen, manden bag Wordsfestivalen.

#2 Lise Marie Seidelin 

Lise Marie Seidelin er fortæller og sangskriver og har udgivet flere eventyrsamlinger og Cd’er med jazzviser. Hun formidler H.C. Andersens eventyrverden på Odense Bys Museer og er kunstnerisk leder af Internationale Fortælledage. Se mere på Fabulo.dk

#1 Steiner

Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. 

Med stor indlevelsesevne og sans for at fornemme tilhørerne, forfører Steiner med sin levende fortællestil. 

Han skal opleves!