.st0{fill:#FFFFFF;}

Nyhedsbrev marts 2019 

Spædt forår den ene dag og regn og blæst den næste. Sådan er det her i landet. I januar omkring vores nationale Fortællingens Dag drog folk rundt i regn og blæst til talrige fortælle arrangementer på biblioteker, cafeer og i dagligstuer landet over.
Netop i disse dage blæser flere fortællekredse til World Storytelling Day. Det er en verdensomspændende idé, der går ud på, at hvert år ved forårsjævndøgn er der så mange folk som muligt, der fortæller og lytter til historier på så mange sprog og så mange steder som muligt. Også her i landet har ideen fundet enkelte proselytter. Godt gået af disse pionerer – der er plads til flere, der har energi til at fejre forårsjævndøgn med fortælling.

Generalforsamling – sidste udkald
Indbydelsen til generalforsamling er blevet sendt ud, og der er endnu plads til nogle stykker.
Den faglige workshop i år styrer Marlena Porat med Fortælling til healende og livsglædende formål.
Bestyrelsen genopstiller, så der er ingen risiko for at blive rodet ind i noget, hvis ikke man har lyst.  Det skal dog ikke afholde nogen, der måske har lyst. Vi kan altid bruge flere hænder, hoveder og hjerter.
I år er frokosten gratis -. Hvis du vil med, så send en mail til peterbarnerrasmussen@gmail.com senest onsdag den 27. marts, så vi véd hvor mange sandwicher vi skal få lavet.

Overblik over udviklingen
Alle der har haft fortællearrangementer/fortællejobs i 2018 opfordres til at sende en mail til Maria Junghans på fidaformand@gmail.com, hvor I fortæller hvor mange gange i var ude at fortælle i årets løb. Formanden vil gerne danne sig et overblik over udviklingen i fortællingen på landsplan, så send gerne uanset om I kommer til Generalforsamlingen eller ej. På forhånd mange tak for hjælpen.

Symposium på Fortælle Akademiet
Det er ikke noget nyt, at to medlemmer af FIDA sammen har skabt et Fortælle Akademi knyttet til Vestjyllands Højskole. Det nye er, at de nu udbyder et åbent symposium for alle interesserede.
Det foregår 17. – 18. maj 2019 på Vestjyllands Højskole.
”Spændende fortællere, lærerige foredrag og vidunderlige fortællinger skaber sammen med tilhørerne Symposiet. Der bliver tid til at lytte, til at samtale, til at fortælle, til at synge og danse og selvfølgelig spise og drikke!”
Se mere og meld dig til på www.fortaelleakademiet.dk.

Hjemmesiden er under ombygning
Opmærksomme medlemmer vil have lagt mærke til uregelmæssigheder ved FIDA’s hjemmeside. Bl.a. fungerer kalenderen ikke.
FIDA har fået ny webmaster, som har fundet en del huller – det er vist noget med sikkerhed å’ så’n.
Han er i gang med at genopbygge siden nogenlunde som den var, men nemmere at finde rundt i og vanskeligere at lave ulykker i.
Vi ser frem til det nye design og vil holde jer opdateret.

Medarrangør på Facebook
I december-nyhedsbrevet gjorde vi opmærksom på, at når man slår en begivenhed op på Facebook, kan sætte FIDA ind som medarrangør. Vi har ikke rigtig indtryk hvor meget det bliver brugt? Er der nogen positive eller negative erfaringer derude, så lad os høre dem. Mest praktisk henne på Facebook-.


Tags


Måske kan du også være interesseret i disse?

Under sydens sol og månens lys

Under sydens sol og månens lys
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gør noget godt for dig selv i dag

Bliv medlem af Fortællere i Danmark