.st0{fill:#FFFFFF;}

Lena Bjørn giver kursus i livshistorier 

Lena Bjørn behøver næppe nogen nærmere præsentation, og øen Samsø næppe heller. Begge kan du møde i dagene 14.-16. april 2023, når Lena Bjørn inviterer til kursus i livshistorier på Samsø.
Livshistorier er ifølge Lena “historier som banker på, fordi de er sjove, mærkelige, sørgelige eller fyldt med glæde. Historien om en elsket hund eller en ditto tante, eller om dengang det nær var gået helt galt.
At fortælle og lytte til hinandens historier skaber nærvær og styrker relationen mellem mennesker.”

Deltagerne behøver ikke have detaljerede erindringer. Dem hjælper Lena i gang. Deltagerne kan have forskellige mål. Måske vil du gerne være god til at fortælle for dine børnebørn, måske vil du gerne stille dig op og fortælle i en forening eller andre steder, hvor du er aktiv.

Kurset foregår i Sambiosen i Tranebjerg på Samsø, og prisen for de tre dage er 820 kroner eksklusiv indkvartering. Tilmelding til Samsø Aftenskole.

Hvis du alligevel ikke helt ved hvem Lena er, så har hun beskæftiget sig med historiefortælling i næsten 30 år. Hun har haft eget firma, hvor hun brugte historiefortælling på arbejdspladser, og her var det folk der fortalte historier om deres arbejdsliv. Mere på Lenas hjemmeside.


Tags

Lena Bjørn


Måske kan du også være interesseret i disse?

Under sydens sol og månens lys

Under sydens sol og månens lys
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gør noget godt for dig selv i dag

Bliv medlem af Fortællere i Danmark