Kl. 17.30 FORSAMLINGSHUSET
Blandede bolcher

0  comments

Vi har blandet et kræmmerhus til dig fyldt med skønne og særlige fortællinger. Denne gang med:

Lars Bjørn: “Fiskerenkens datter” om kærlighed og “Sigmund” om helten Sigmund Bresterson, der er en ordholdende og ærekær kriger og diplomat. Den norske konge Hakon Jarls bedste mand.

Ragnhild Kallehauge: “December 1841.” Det er kort før jule-
aften og Katrine venter på, at hendes mand kommer hjem

til Sønderho fra søen.
Winnie Schou-Christensen fortæller “Gaven”
om teenageforelskelse og lysten til at grave sig ned, og “Overmod, eller manglen på fornuft” om at rejse ned igennem Europa på en ukonventionel måde og hvad det kan
føre med sig.

Lars Bjørn er en garvet fortæller med et stort udvalg af skrøner, eventyr og egne tvivlsomme erindringer. Han fortæller gerne for både voksne og børn, så alt står lyslevende frem for det medrevne publikum. Mere end 20 år i dansk og nordisk fortællermiljø har sat farver og fart på mødet med Lars Bjørn.

Ragnhild bor på Fanø og har gjort det i mange Herrens år. Lærte lidt om historiefortælling i kælderen på BestTellers. Ville bruge det til byvandringer. Har været en af hovedpersonerne bag Fanø Fortællefestival. Nu fortæller hun bare lidt ”hist og pist”.

Winnie Schou-Christensen har været med i Svendborg Fortælleværksted siden 2012. Nogle af fortællingerne har Syditalien som baggrund, da Winnie har boet der i 14 år. Livet, der aldrig er som planlagt. Andre fortællinger er fra min københavnske barndom og ungdom.

tid: Tirsdag den 5. oktober kl.

sted: Forsamlingshuset. Adresse: Lundevej 2F, 5700 Svendborg

bilet-linkhttps://billetto.dk/e/blandede-bolcher-lars-bjorn-ragnhild-kallehauge-winnie-schou-christensen-billetter-562369


Tags

Tirsdag


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}