Kl. 12.00 SAK
Blandede Bolcher

0  comments

Blandede Bolcher med Lars Bjørn “Kajsa” – Kan en dreng på 11 blive forelsket? En kærlighedshistorie ud fra nogle barndomserindringer af tvivlsom sandhedsværdi. Johannes Thomsen med “Indlagt” Som gamle damer, der kom-
mer til at ligne deres pekingeser eller omvendt, ligner patienten på pysk sypsk spyk. Jürgen Andersen i en fri fortolkning af Heinrich von Kleists novelle om hesteprangeren, hvis tørst efter retfærdighed bliver til besættelse, og offeret til gerningsmand.

Lars Bjørn er en garvet fortæller med et stort udvalg af skrøner, eventyr og egne tvivlsomme erindringer. Han fortæller gerne for både voksne og børn, så alt står lyslevende frem for det medrevne publikum. Mere end 20 år i dansk og nordisk fortællermiljø har sat farver og fart på mødet med Lars Bjørn.

Johs. Thomsen, fra forrige årtusinde og Viborg, pensioneret græsk-, latin- og italiensklærer. Moderat sportskarriere i cykelløb og tørsvømning. Nu oversætter fra jysk og andre hovedsprog, fortæller af div. europæiske noveller fra Blicher til Calvino og en del der imellem plus det løse.

Jürgens repertoire består især af sagn og historier fra middelalderen samt historier fra havet med stærke og farlige kvinder som omdrejningspunkt. Nærvær, patos og humor spiller en væsentlig rolle, når han er på scenen – meget kan desuden ske med historierne under fortællingen og i kontakten med publikum. Jürgen har “Åben Scene” med fortælling og anden ordkunst i Kalundborg, hvor alle har mulighed for at lytte eller fortælle. Han er medlem af Nordkystfortællerne.

Tid: Lørdag den 9. oktober kl. 12:00
Sted: SAK. Adresse: verstergade 27, 5700 Svendborg
Billet-link: https://billetto.dk/e/blandede-bolcher-lars-bjorn-johannes-thomsen-jurgen-andersen-billetter-564926


Tags

Lørdag


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}