Kl. 15.30 CAFÉ SVEND
Katja Lange og Chanet Deleuran: Jeg er sulten!

0  comments

Man kan være sulten efter mange ting: Efter mad eller slik eller en bestemt ting eller efter gode historier. Hos Chanet Deleuran og Katja Lange kan du mæske dig i skøre og sjove og spændende historier om forskellige slags sult. Anbefalet til børn fra 5 år.

Katja Lange fremmaner det store i det almindelige og det almindelige i det store ved at beskrive, så alle sanser sættes i spil, og vi ser karaktererne som spejlinger af os selv – uanset om det er moderne mennesker, historiske personer eller fabelfigurer, der stilles over for nogle af livets dilemmaer.

Det er ikke kun navnet, der er fransk. Chanets historier er fyldt med charme, fantasi og finurligheder. Du véd aldrig helt, hvor hun bringer dig hen – men som regel kommer du med på en rejse, hvor frækheder og misforståelser ender op med billeder på nethinden, og hvor du som tilhører for alvor er inviteret med på turen. Som historiefortæller brænder Chanet for at tilhørerne kan mærke vinden og havet, dufte krydderierne – og måske også mærke lidt af Afrodites solgyldne hud og smagen af vinen i glasset.

Tid: Lørdag den 9. oktober kl. 15:30
Sted: Café Svend, Ramsherred 2, 5700 Svendborg
Varighed: 22 minutter
Billetto-link:https://billetto.dk/users/fortaellere-i-danmark


Tags

Lørdag


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}