Kl. 19.00 CAFÉ ROUGE
Gnavne gamle mænd

0  comments

Nu kan det vist ikke blive meget værre! Uden at røbe for meget, så har vi i flere tilfælde været døden nær i det forløbne år. Vi har været udsat for pinagtige misforståelser og dårlig humor, kødløse dage, potensbekymringer og ikke mindst alt for meget sur rødvin. Heldigvis har vi vores altid gode humør og en sprudlende optimisme. Forbered dig på en ny omgang pinlige misforståelser, fortalelser og ufrivillig komik med de tre Gnavne Mænd, Gravers Graversen, Carl Erik Lundgaard og Jens Peter Madsen.

Gnavne Gamle Mænd opstod ved Spoken Word Festival i 2018 – og har været et publikumskrav siden da. Senior Stand UP med hyggelige gnaverier og god gammeldags historiefortælling med fortællerne Gravers Graversen, Carl Erik Lundgaard og Jens Peter Madsen:

”Vi har alderen og erfaringen til at være en del klogere end de fleste, og det undlader vi ikke at gøre opmærksom på, når vi tager fat i tidens og livets forhold.”

Tid: fredag den 8. oktober kl. 19:00
Sted: Cafe Rouge. Adresse: Møllergade 21, 5700 Svendborg
Varighed: 90 minutter
Billetto-link:https://billetto.dk/e/gnavne-gamle-maend-jens-peter-madsen-gravers-graversen-carl-erik-lundgard-billetter-560544


Tags

Fredag


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}