Derfor skal du reservere disse tre dage

0  comments

I dagene 19., 20., 21. august er der Internationale Fortælledage 2019 under H.C. Andersen Festival i Odense.

Internationale Fortælledage 2019 får besøg af den fantastiske palæstinensiske fortæller og skuespiller Fidaa Ataya. Hun har rejst i hele den arabiske verden og mange andre lande og betaget publikum med sine genfortællinger af palæstinensiske folkeeventyr, sit levende kropssprog og mimik.

War Stories er en fortælleforestilling med den iransk-norske fortæller og journalist Amir Mirzai og den fremragende norske performancefortæller Thorgrim Mellum Stene. Forestillingen er baseret på Amirs erindringer som soldat og flygtning fra krigene i Iran og Afghanistan og på de persiske myter og eventyr han tog med sig til Norge. Oplev også de to optræde solo.

Engelske Nick Hennessey er en internationalt anerkendt fortæller, sanger og musiker, der mestrer både de bevægende historier og den fandenivoldske humor.

Den danske jazz-bassist og komponist Mads Vinding kommer og lægger toner til en genfortælling af H.C. Andersens eventyr Nattergalen og Snedronningen.

Vigga Bro åbner traditionen tro Internationale Fortælledage 2019. Støttet af H. C. Andersen Festivals. Og det var 19.-21. august!


Tags

Internationale Fortælledage


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}