Kl. 14.00 CAFÉ ROUGE
Ferdinand Froning & Birgit Alling: Kong Lindorm og Lurvehætte

0  comments

 Variationer over et tema Birgit Alling og Ferdinand Froning fortæller de to berømte eventyr fra henholdsvis Danmark og Norge, med musikalsk indramning.

Birgit: Jeg har gennem mange år brugt fortællingen i mit virke som efterskole- og højskolelærer. Jeg vil noget med de historier, jeg fortæller. Jeg vil gribe, røre, underholde og oplyse, og sammen med publikum bevæge mig ind i fortællingens verden, hvor man med ord kan male billeder og vække følelser.

Ferdinand: Mit repertoire består af folkeeventyr, fabler, visdomsfortællinger og noveller, og jeg inddrager gerne musik i mine arrangementer. Som tidligere efterskolelærer er jeg især optaget af den oplysende, livsbekræftende og endda helende virkning, en fortælling kan have.

Tid: Torsdag den 7. oktober kl. 14:00
Sted: Cafe Rouge. Adresse: Møllergade 21, 5700 Svendborg
Varighed: 60 minutter
Biletto-link:https://billetto.dk/e/kong-lindorm-og-lurvehaette-birgit-alling-ferdinand-froning-billetter-562555


Tags

Torsdag


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}