Beatfortælling – hvad er nu det?

0  comments

Beatfortælling. Det er, når en fortælling har så meget beat, at den får hjertet til at slå hurtigere. Og musikken har så gode historier, at du er nødt til at slå ørerne ud, mens fødderne tripper med.

Beatfortælling henvender sig til det publikum, der forventer lidt mere. Det er autentisk livekoncert & fortælling, der er appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Det er underholdning med kant og hang til sort humor, musikalske højder, sørgmunterhed og det dybe, stille vand.

Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susan Ørums fortælling ”Pingvinreglementet”, så alt hænger sammen, forstærker hinanden og går op i en højere enhed.

Marianne Van Toornburg er dansk sanger og sangskriver med nyt album, nummer to, på vej. Efter en karriere som korsanger i bl.a. Anne Linnet og Marquis de Sade, Alberte og Miss B. Haven sidst i 80’erne, startede hun Sweethearts med Pernille Højmark. Senere bl.a. solist i bandet Dreamtones, og en del af bandet Jodeladies.

Susan Ørum er storyteller og tekstforfatter. Hun tilhører gruppen af moderne historiefortællere, der arbejder med den autentiske personlige jeg-fortælling. Susan arbejder udelukkende med eget materiale og fortæller råt for usødet om ”det der liv” når det er bedst – og når det er allerværst. ”Pingvinreglementet” har allerede fået publikum til at grine, græde og blive stille på små og store scener – fra Nordjylland til København.

To forestillinger:

Torsdag den 5. marts 2020 kl. 20.00-22.00

Tobaksgaarden – Kulturhuset i Assens

Tobaksgården 7, 5610 Assens, Denmark

Billetsalg

Torsdag den 12. marts kl. 20.00 – dørene åbner kl. 19.30
► Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S
► Forsalg: 100 kr. + gebyr – I døren: 120 kr.
► Køb billetter her: https://billetto.dk/e/beatfortaelling-marianne-van-toornburg-susan-orum-billetter-385349


Tags


Måske kan du også være interesseret i disse?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}