Fortællere vil være mere synlige på Fyn

0  comments

Fyn er særdeles rig på fortællearrangementer, men det opdager man først, når nogen trækker alle de annoncerede arrangementer på snor.

Det gør en ny online arrangementskalender, som dækker hele Fyn, og som er udgivet af en gruppe af de mest aktive fortællere.

Den fynske Fortællescene er navnet på den ny kalender. Adressen er fynske.fortaellescene.dk.

“Det er selvfølgelig ikke en scene i fysisk forstand, men mange scener,” siger initiativtager til kalenderen historiefortæller Jens Peter Madsen fra Odense Fortællekreds. 

“Det vigtige er, at fynboerne og deres gæster her til enhver tid kan finde et overblik over samtlige fortællearrangementer.”

Fortælleglade fynboer kan abonnere på kalenderen. Gør de det, så får de besked pr. email om fynske fortællearrangementer. 

Men hvorfor ikke bare slå arrangementerne op i de sociale medier sådan som “alle andre” gør? 

Netop af den grund! “Alle andre” slår ting og sager op i de sociale medier, og støjniveauet er efterhånden så højt, at det er meget svært at få ørenlyd. Den mundtlige fortælling, som er verdens ældste kunstart, drukner i larmen. 

Jens Peter Madsen er sikker på, at det vil udrette meget godt for den mundtlige fortælling, hvis den kan opbygge en varig forbindelse med sit eget publikum, og det kan kalenderen hjælpe med.


Tags


Måske kan du også være interesseret i disse?

Det gik SÅ godt

Det gik SÅ godt
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}