I Danmark

Gode historier står i kø på landets fortællefestivaler. Nyd mangfoldigheden, fordyb dig i ordenes univers og lad dig forføre! Der er fortællefestivaler for enhver smag. Fra den lille, intime, til de store internationale med mange scener og et mylder af publikumI løbet af året kan du opleve masser af fortælling forskellige steder i landet. Følg med i vores kalender og læs mere om nogle af årets fortælledage og
-festivaler her

Historiehøst

Afholdes i Karensminde Kulturhus, København SV og er en éndags festival i september. Festivalen byder på en bred palet af alle mulige slags fortællere og fortællinger.

Læs mere her: Historiehøst - Karens Minde, København

Internationale fortælledage

Afholdes i forbindelse med H.C. Andersen-festivalen i Odense i august. Festivalen strækker sig over flere dage og inviterer fortællere fra hele verden.

Læs mere her: Internationale Fortælledage, Odense

HCA Festivals, Odense

Hvert år i uge 34 sætter Odense fokus på Hans Christian Andersen. Samtidig er der Spoken Words festival i Odense. I denne uge kan du opleve fortælling mange steder i byen - og ikke kun H. C. Andersen fortællinger.

 Læs mere her: HCA festivals - Odense

Fortællefestival Vestjylland

Afholdes på herregården Nørre Vosborg ved Holstebro og foregår over en weekend i september. Der fortælles fra flere forskellige scener på herregårdens område. Stor fortællefestival i historisk ramme.

Læs mere her: Fortællefestival Vestjylland

På kanten af havet

Fortællefestivalen På Kanten Af Havet blev i sommeren 2018 til en del af programmet i folkemusikfestivalen Rødder og Fødder og Stemmer. Festivalen afvikles på Vikingeskibsmuseet ved Roskilde. 

Her kan du følge med i hvad der sker i sæson 2019

Words Festival

Words Festival afholdes hvert år i Helsingør og foregår over tre dage i starten af juni. Der fortælles fra scener forskellige steder i havnebyen.
Glæd dig til et festfyrværkeri af fortællinger fra danske og internationale fortællere. 

Læs mere her: Words fortællefestival

Gør noget godt for dig selv i dag

Bliv medlem af Fortællere i Danmark