Fortællefestivaler

I Danmark

Gode historier står i kø på landets fortællefestivaler. Nyd mangfoldigheden, fordyb dig i ordenes univers og lad dig forføre! Der er fortællefestivaler for enhver smag. Fra den lille, intime, til de store internationale med mange scener og et mylder af publikumI løbet af året kan du opleve masser af fortælling forskellige steder i landet. Følg med i vores kalender og læs mere om nogle af årets fortælledage og
-festivaler her

Historiehøst

Afholdes i Karensminde Kulturhus, København SV og er en éndags festival i september. Festivalen byder på en bred palet af alle mulige slags fortællere og fortællinger.

Læs mere her: Historiehøst - Karens Minde, København

HCA Festivals, Odense

I uge 34 sætter Odense fokus på HC Andersen og samtidigt er der Spoken Words festival. I denne uge kan der opleves fortælling mange steder i byen - og ikke kun HC Andersen fortælling.

 Læs mere her: HCA festivals - Odense

Internationale fortælledage

Afholdes i forbindelse med H.C. Andersen-festivalen i Odense i august. Festivalen strækker sig over flere dage og inviterer fortællere fra hele verden.

Læs mere her: Internationale Fortælledage, Odense

Fortællefestival Vestjylland

Afholdes på herregården Nørre Vosborg ved Holstebro og foregår over en weekend i september. Der fortælles fra flere forskellige scener på herregårdens område. Stor fortællefestival i historisk ramme.

Læs mere her: Fortællefestival Vestjylland, Nr. Vosborg

På kanten af havet

Fortællefestivalen På Kanten Af Havet blev i sommeren 2018 til en del af programmet i folkemusikfestivalen Rødder og Fødder og Stemmer på Vikingeskibsmuseet ved Roskilde. 

Her kan du følge med i hvad der sker i sæson 2019

Words

Afholdes i Helsingør og foregår over tre dage i starten af juni. Der fortælles fra scener forskellige steder i byen. Et festfyrværkeri af fortælling fra danske og internationale fortællere.

Læs mere her: Words fortællefestival