Vi (for)tæller dagene

Internationale Fortælledage, Spoken19, H. C. Andersen Festival

Vi tæller ned til årets H. C. Andersen Festival i Odense uge 34 – det er 18.-25. august. Med et righoldigt program af teater, dans og show, leg og læring, kunst og kultur, musik, comedy, fortælling og foredrag – og i tilgift Internationale Fortælledage samt Spoken19.

Håndplukket fra programmerne:

EVENTYRLIGE FOREDRAG MED JACOB BØGGILD & KARI BRINCH
GLASSALEN, FIRST HOTEL GRAND

HISTORIEFORTÆLLING BLIVER MAN ALDRIG FOR GAMMEL TIL
GALLERIE RASMUS

ÅBNING AF INTERNATIONALE FORTÆLLEDAGE
MØNTERGÅRDEN MUSEUM
19. august 17-18 ved Vigga Bro

ÅBNING AF SPOKEN19
STUDENTERHUS ODENSE – SALEN
19. august 15:30-16:30 (Så kan du lige akkurat nå over til Møntergården og åbningen af Internationale Fortælledage!)

… hvor du blandt andet vil kunne høre oplæsninger fra poetry slammer Sara Rahmeh og den canadiske spoken-word artist Ian Keteku, der er fløjet over Atlanten til Odense, specielt for at optræde på Spoken19.

Desuden uddeler H.C. Andersen Festivals Rejsekammeraten, et rejselegat der gives til en flittig og dygtig studerende, som har forberedt en spændende og eventyrlig studierejse eller studieophold i udlandet. Hertil vil kulturrådmand Jane Jegind holder tale.

Vær i øvrigt opmærksom på, at Spoken19 – selvom den officielt først åbner 19. august – har en række spændende arrangementer i Studenterhuset og nærved liggende beværtninger allerede fra 14. august og frem.

Efter åbningen og Vigga Bro skal du hilse på de tre Gnavne Gamle Mænd, Jens Peter Madsen, Gravers Graversen og Carl Erik Lundgaard, når de underfundigt beretter om alderdommens genvordigheder.
19. august 20:00-22:30 i Kulturmaskinen – Farvergården.

Dit eget program finder du her