.st0{fill:#FFFFFF;}

12.10 København – Besttellers – Stories in the dark 

Sted: Krusågade 25, Kbh. V

Kender du mørket? Altså sådan et mørke, hvor du absolut intet kan se, og ikke bare den slags, du oplever, når du slukker lyset i soveværelset og skal sove? For på BestTellers har vi nemlig et koncept, der får dig til at opleve, hvordan det er at få frataget din synssans 100% og samtidig opleve historiefortælling i topklasse. Vores ubetinget mest succesrige koncept gennem mere end 10 år er selvfølgelig tilbage i næste sæson, og hele 4 torsdage samt 1 søndag kan du selv komme og opleve det.

Uanset om I har prøvet det før eller ej, så kan vi love, at det bliver en fantastisk aften. Du kan jo eventuelt lave det til en romantisk date, hvor I prøver noget anderledes, eller du kan tage et par kolleger med, som aldrig oplever noget nyt. Der er plads til alle (så længe de slukker deres mobiler), og når man først har prøvet Stories in the Dark, så kan man endelig snakke med om, hvad RIGTIG mørke er.

Billetter kan naturligvis købes via https://www.teaterbilletter.dk/for…/stories-in-the-dark-2/ men skynd dig inden det er for sent. Langt de fleste af vores Dark bliver udsolgt.


Tags


Gør noget godt for dig selv i dag

Bliv medlem af Fortællere i Danmark

Måske kan du også være interesseret i disse?

Studenterjob

Studenterjob
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}